هنرمند رشته خلاقیت در ساخت آثار معرق گفت: با واگذاری تصدی گری های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این سازمان به وظایف اصلی و مهم تری می پردازد.

ابراهیم ملاپور افزود: نظارت کامل و حمایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر اجرای این طرح شرط بسیار مهم و اساسی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: نقش بخش خصوصی متاسفانه در کشور ما رو به افول است، شاید با اجرای اینگونه طرح ها این بخش تقویت شده و به عرصه اقتصادی و اجتماعی بازگردد.

ملاپور که به دلیل 10 سال سابقه فعالیت در رشه خلاقیت در ساخت آثار معرق در مراسم تجلیل از هنرمندان و صادرکنندگان مورد تقدیر گرفت، اظهار داشت: هنرمندان نیازمند حمایت و و پشتیبانی هستند و این انتظار از سازمان میراث فرهنگی می رود که حامی این قشر باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 139204127

برچسب‌ها